מכתב שקיבלנו מאלון, על חברת ישראסופורט שהיא בעלת תו אמון הציבור:
שלום רב,
אני פונה אליכם כדי לתת חוות דעת חיובית מאוד, על העסק "ISRASUPPORT" שמתעסק בעיקר בהדרכות על מסחר אינטרנטי, ובפרט שלומי לחמי העומד בראשו. ראיתי באתר החברה שיש להם את תו אמון הציבור שלכם. חשבתי לנכון לשתף אתכם במקרה שקרה לנו עם החברה, ולהציג בפניכם את המעלה המוסרית שלהם – מגיע להם.
מדובר בחבר טוב שלי, הלוקה באוטיזם קל (תסמונת אספרגר), לעיתים הוא עושה פעולות לא אחראיות שהוא אינו מבין את המשמעות שלהם. הוא פוטר מעבודתו, ונכנס לאחרונה למצב כלכלי מאוד חמור, והסביבה הקרובה מסייעת לו.
ישבתי ביחד איתו לראות הוצאות של אשראי, כדי לראות היכן אפשר לחסוך.
יכולות ההתנהלות שלו מאוד לוקות בחסר, ויש לו הוצאות אשראי רבות מאוד על כל מיני קורסים ודברים שהוא נתקל בהם ברשת, ומבלי ללמוד אותם כלל, וללא האמצעים והיכולות הלימודיות והמנטליות שיש לאחרים לצערי. בין היתר, נתקלתי בתשלום שלו על הקורס של "ישראסופורט הדרכות" בכמה אלפי ש"ח על מסחר דרופשיפינג באיביי. הוא לא עשה שום דבר עם הקורס הזה, והמשיך לשלב עליו תשלומים רבים.
ראיתי לנכון לפנות לחברה ולשתף אותה במצב, בתקווה שיבינו אותו ואולי יסכימו להחזיר לו חלק מהתשלום על הקורס הזה, על מנת לסייע לו להחלץ מהמצב הכלכלי הקשה שהוא נקלע אליו. עשיתי חיפוש על החברה והצלחתי להגיע למנכ"ל החברה שלומי. שיתפתי אותו במקרה, ונדהמתי לגלות את רמת האכפתיות שהייתה לו, ולאחר השיחה הטלפונית איתו, הוא ביצע העברה בנקאית חוזרת על התשלום המלא של הקורס!
ראוי להבהיר, תסמונת אספרגר היא אוטיזם ברמה קלה, ורמת התפקוד של החבר יחסית גבוהה ולכן לא צריך אופוטרופוס (הוא מסוגל לעבוד בעבודות מסוימות ולקיים תקשורת סבירה), אך עדיין לא ברמה הנדרשת ליזמות ועסק עצמאי וכו', ומאחר ומדובר בעסקה בין בגירים, שלומי לא היה חייב להחזיר שקל אחד, ולמרות שעבר זמן (עד שהסביבה הקרובה שלו גילתה על רכישת הקורס עברה כמעט שנה שלמה!) ישראסופורט החזירו לו את כל הכסף ששילם.
מההתרשמות שלי משלומי, ובעקבות האירוע הזה, אני יכול להגיד לכם חד משמעית שמדובר באדם בעל ערכי מוסר יוצאי דופן, וללא ספק מגיע לו את תו אמון הציבור והתמיכה שלכם בעסק שלו "ישראסופורט הדרכות".
כל הכבוד! גאים בכם!